Pizza Roti Gardenia Versi Air Fryer (Makanan Dalam Tin)
Pizza Roti Gardenia Versi Air Fryer (Makanan Dalam Tin)

Masakan rumah bukan sahaja sihat tetapi juga menyeronokkan. Seseorang boleh menyediakan pelbagai hidangan dengan Resipi Vegan, Resipi Vegan, ataupun resipi berasaskan daging dan telur, dan menjalani kehidupan yang sihat. Dengan masakan rumah anda boleh menyediakan makanan pembuka, sup, pencuci mulut, makanan ringan, hidangan utama, minuman atau apa sahaja dengan anda rasa. Walaupun anda bukan pedagang masak yang pakar, anda masih boleh menyediakan hidangan yang sedap dengan mengikuti resipi yang ada.

Deals Everyday for Your Kitchen and Home. Free UK Delivery on Eligible Orders! A) Susun roti gardenia dalam loyang dan renjiskan air sedikit sebab tak nak roti jadi keras and kering.pastu sapu dengan tomato puri.tapi aku guna sos spaghetti Prego. B) Kemudian letakkan cheese slice kat atas sapuan tadi.

Pizza Roti Gardenia Versi Air Fryer (Makanan Dalam Tin) Anda juga boleh menyediakan pelbagai sup sayur-sayuran, kerana resipi untuk sup sayuran terjumpa di banyak laman web. Dengan resipi ini, pencinta sayur-sayuran kini dapat menyelenggarakan dan menikmati sup sayur-sayuran di wisma dengan resipi vegetarian ini. Sebilangan gede resipi ini serupa dengan sup mandung dengan satu-satunya perbezaan bahawa anda menambah sayur-sayuran dan bukannya ayam. Sayur-sayuran pada lauk telah menjadi popular pada masa lalu dan hingga kini.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have pizza roti gardenia versi air fryer (makanan dalam tin) using 13 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Bahan Bahan yang Diperlukan Pizza Roti Gardenia Versi Air Fryer (Makanan Dalam Tin):
  1. Ambil 4 keping roti putih Gardenia
  2. Sediakan 2 biji telur
  3. Prepare Topping
  4. Prepare 3 sudu besar Sos Pasta Tomato Prego
  5. Prepare 1/2 labu bawang Holland
  6. Get 2 batang sosej
  7. Ambil 3 batang ketam stik
  8. Ambil 1/2 biji Capsicum
  9. Prepare 3 biji cendawan butang dalam tin
  10. Get 4 keping keju Cheddar
  11. Sediakan 5 sudu besar keju Mozarella
  12. Get 2 sudu sos cili
  13. Sediakan 2 sudu Mayonis

Sapu mentega pada roti; Potong roti. Letakkan roti ke dalam loyang pembakar. Renjiskan roti dengan air supaya roti kekal lembut apabila dibakar. Sapukan sos spaghetti ke atas roti.

Penyediaan untuk memasak Pizza Roti Gardenia Versi Air Fryer (Makanan Dalam Tin):
  1. Sediakan bahan-bahan.
  2. Potong roti dan gaul bersama telur.
  3. Sapu sedikit minyak pada permukaan loyang. Masukkan roti dan tekan dengan sudu supaya padat.
  4. Bakar dalam Air fryer dengan suhu 160 darjah celcius selama 10 minit.
  5. Keluarkan pizza base dari Air Fryer dan sapukan sis pasta tomato Prego. Letakkan keju Cheddar, sisej dan ketam stik.
  6. Taburkan bawang holland, capsicum dan cendawan butang. Untuk lapisan paling atas, taburkan cheese Mozarella.
  7. Bakar dalam Air Fryer dengan suhu 180 darjah celcius selama 15 minit / mengikut kesesuain [email protected] masing-masing. Setelah pizza masak, keluarkan. Boleh picitkan sos cili dan mayonis.
  8. Siap untuk dihidangkan. Selamat menjamu selera.

Renjiskan roti dengan air supaya roti kekal lembut apabila dibakar. Sapukan sos spaghetti ke atas roti. Akhir sekali parut Kan cheddar dan mozzarella cheese. Lauk pauk dalam tin seperti sardin, ayam, sotong, corned beef jangan beli lepas tu simpan dalam cabinet je ye…. Sebenarnya boleh je olah jadi menu yang sedap yang boleh menghabiskan nasi dua tiga pinggan.

So that’s going to wrap this up for this exceptional food pizza roti gardenia versi air fryer (makanan dalam tin) recipe. Bukan rahsia lagi bahawa resipi vegetarian untuk hidangan sampingan mudah dan meluas. Anda boleh mengambil salah satu resipi ini & menyediakan lauk vegetarian yang enak dalam rumah. Sayuran dalam hidangan utama kini semakin popular. Sayuran tidak lagi dianggap sebagai ramuan lauk sahaja. Resipi vegetarian untuk hidangan utama semakin popular. Anda kini boleh mendapatkan resipi di mana sayur-sayuran dijadikan hidangan utama; makanan buat peminat sayuran. Anda boleh mendapatkan resipi ini dalam talian atau dari kedai buku berhampiran. Satu hidangan utama yang popular adalah sayur-sayuran panggang, yang senang dan senang disediakan.